SPEURTOCHT

We hebben voor onze leerlingen een speurtocht in elkaar gezet die jullie op je eigen moment kunt volgen. Als je ziet dat de zon schijnt, trek dan snel allemaal comfortabele kleding aan waarin jullie goed kunnen bewegen, want dit is natuurlijk een sportieve/actieve speurtocht!

Hoe werkt het?

De speurtocht kan je op twee verschillende manieren volgen: de blauwe en de roze manier. 

  • Blauwe manier: Scan de QR-code op de locatie en doe de opdracht die in het filmpje wordt gegeven. In het filmpje wordt ook een letter gegeven waarmee op einde een woord gevormd kan worden.

  • Roze manier: Doe de opdracht die op het formulier staat gegeven bij iedere locatie. Onderaan het formulier is onderaan een letter te vinden waarmee op het einde een woord gevormd kan worden.

Let op! De letters en opdrachten verschillen per manier (er zijn dus twee verschillende oplossingen). Dit betekent dat je de speurtocht dus 2x kunt lopen of beide manieren tegelijkertijd kunt doen

Onderaan de pagina vind je per route een antwoordformulier. Print dit uit en neem een pen mee om onderweg alle letters te noteren, zodat je aan het einde het woord kan vormen. 

Speurtocht route

We hebben vijf verschillende routes rondom Ypenburg, Delfgauw en Leidschenveen. Je kunt er dus voor kiezen om de speurtocht in je eigen buurt te wandelen of juist in een buurt die je nog niet zo goed kent. Iedere speurtocht is in ongeveer 30-45 minuten te doen, maar met alle speeltuintjes die je tussendoor tegenkomt kan het wat langer duren. Je kunt er ook voor kiezen om de route te fietsen of in twee delen te doen.

Route + antwoordformulier Ypenburg 1 (in de buurt van Balletschool Ypenburg)

Route + antwoordformulier Ypenburg 2 (in de buurt van Basisschool de Fontein)

Route + antwoordformulier Delfgauw

Route + antwoordformulier Leidschenveen 1 (in de buurt van Balletschool Leidschenveen)

Route + antwoordformulier Leidschenveen 2 (in de Sportbuurt in Leidschenveen)

Op iedere locatie vind je een formulier met de QR-code of opdracht. Je hoeft dus niet bij de adressen aan te bellen!

We wensen iedereen veel plezier met onze speurtocht! We zien graag jullie reacties/foto's/belevenissen op social media voorbij komen, vergeet ons dus niet om te taggen!

Heb je de oplossing/woord gevonden? Mail ons het goede antwoord en maak kans op een mooie prijs!

Vanaf maandag 29 maart gaan wij met alle lessen naar buiten. Het is vanaf dan weer mogelijk om een proefles te doen. Klik hier voor het buiten lesrooster.

© 2020 - YDL Dance Studios (info@balletschoolypenburg.nl)

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Vimeo - White Circle

Balletschool Ypenburg

Oeverwallaan 141, 2498 BW Den Haag

Balletschool Delfgauw

Florijnstraat 1, Delfgauw

banner ooievaarsoas.png

Balletschool Leidschenveen

Vrouw Avenweg 702, Den Haag