SELECTIE, DEMOTEAM & WEDSTRIJDTEAM 

Dans jij ook het liefst de hele dag door? Wil je graag nog beter worden in dans? Vind je het leuk om vaker op te treden? Dan is wellicht de selectie of het wedstrijdteam iets voor jou! 
Selecties, wedstrijdteam en demogroep 2020-2021 (leeftijd, dagen, tijden)

Wat houden de groepen in?

Selectie


Wanneer je in een selectie danst, dans je minimaal drie uur per week: - één uur met je selectie - één uur ballet of modern - één uur naar keuze De selecties dansen in de stijlen urban/streetdance en modern. Techniek is voor deze groepen ook heel belangrijk en daarom vragen wij ook om minimaal één uur ballet of modern te volgen per week. De oudere selecties doen ook mee aan één of twee wedstrijden in een jaar in de stijl modern. De kosten hiervan zijn ongeveer €6,- per wedstrijd. Als je in de selectie danst, ontvang je een korting op het lesgeld. Je betaalt €22,50 per les per maand.
Wedstrijdteam


Wanneer je in het wedstrijdteam danst, dans je minimaal twee uur per week: - één uur met je team - één uur urban/hiphop les Het wedstrijdteam doet mee aan meerdere wedstrijden in het seizoen. Deze zijn vaak op zondag en hier zitten ook extra kosten aan verbonden. Kosten voor deelname aan een wedstrijd verschilt per wedstrijd en is tussen €6-12 per wedstrijd. Daarnaast wordt er één outfit aangeschaft per seizoen, de kosten hiervoor zijn ook deels voor de ouders.
Demogroep Delfgauw


Wanneer je in het demoteam danst, dans je minimaal twee uur per week: - een uur met je demoteam van Kelsey - één techniekles met je demoteam van juf Rachel

Vanaf maandag 29 maart gaan wij met alle lessen naar buiten. Het is vanaf dan weer mogelijk om een proefles te doen. Klik hier voor het buiten lesrooster.

© 2020 - YDL Dance Studios (info@balletschoolypenburg.nl)

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Vimeo - White Circle

Balletschool Ypenburg

Oeverwallaan 141, 2498 BW Den Haag

Balletschool Delfgauw

Florijnstraat 1, Delfgauw

banner ooievaarsoas.png

Balletschool Leidschenveen

Vrouw Avenweg 702, Den Haag