KAARTVERKOOP

KAARTVERKOOP SHOW 1 T/M 4

(GROEPEN YPENBURG & DELFGAUW)

De kaartverkoop voor de voorstellingen start op woensdag 4 maart 2020 om 19.00 uur!

 

De kaartverkoop gaat via het Stadstheater Zoetermeer. Op hun website kunt u de kaarten online bestellen en betalen. U kunt dan ook zelf aangeven waar u graag wilt zitten (www.stadstheater.nl). U kunt ook tijdens openingstijden telefonisch kaarten bestellen (088 - 220 70 10). Let op: rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch besteld worden.

 

Let op! Er zijn 4 verschillende voorstellingen. Kijk voordat u kaarten bestelt goed in welke show uw zoon/dochter danst. 

De kaarten kosten €20,- per persoon. Dit is inclusief een mooie show met alle leerlingen in kostuum, decor, gratis te downloaden foto's en film, en een consumptie in de pauze. Voor de leerling die meedanst hoeft u geen kaartje te kopen. Voor broertjes/zusjes dient u wel een kaartje te kopen i.v.m. brandveiligheid.

De kaartverkoop gaat altijd heel erg snel. Dat betekent dat vaak in de eerste 5 minuten de helft van de zaal al is uitverkocht. Wenst u vooraan te zitten, zorg dan dat u om 19.00 uur paraat zit en de pagina ververst.

KAARTVERKOOP SHOW A T/M D 

(GROEPEN LEIDSCHENVEEN)

De kaarten kosten €10,- per persoon. Dit is inclusief een mooie show met alle leerlingen in kostuum, decor, gratis te downloaden foto's en film. Voor de leerling die meedanst hoeft u geen kaartje te kopen. Voor broertjes/zusjes dient u wel een kaartje te kopen i.v.m. brandveiligheid. 

Gezien het aantal beschikbare stoelen en de hoeveelheid leerlingen die er meedansen kan er per leerling ongeveer 2 à 3 kaarten besteld worden. Wij weten dat dat niet zo veel is. Volgend seizoen dansen de leerlingen van Balletschool Leidschenveen hun show in het Stadstheater Zoetermeer en dan mag u zoveel kaarten bestellen als u wenst.

Vanaf maandag 2 t/m zaterdag 14 maart hangen er in de balletschool in Leidschenveen, beneden in de hal lijsten voor het bestellen van de kaarten voor de voorstelling. U kunt hier aangeven hoeveel kaarten u wenst en voor welke voorstelling.

15 maart gaan wij tellen of we voor iedereen de gewenste hoeveelheid kaarten hebben. Mocht dit niet het geval zijn dan verdelen we de kaarten eerlijk onder alle leerlingen en laten we het u weten mocht uw bestelling van de hoeveelheid kaarten afwijken.

 

Dinsdag 17 maart of dinsdag 24 maart tussen 18.45 en 19.30 uur kunt u op de balletschool in Leidschenveen de kaarten komen afhalen en betalen. LET OP!! om lange wachtrijen te voorkomen vragen wij u graag contant en gepast te betalen.

 

De voorstellingen zijn “vrije zit” dit houdt in dat u zelf mag kiezen op de dag van de voorstelling waar u gaat zitten in het theater. Wel is het nodig om aan te sluiten en geen stoelen tussen ertussen leeg te laten. Zo kan iedereen bij elkaar zitten.

Vanaf maandag 29 maart gaan wij met alle lessen naar buiten. Het is vanaf dan weer mogelijk om een proefles te doen. Klik hier voor het buiten lesrooster.

© 2020 - YDL Dance Studios (info@balletschoolypenburg.nl)

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Vimeo - White Circle

Balletschool Ypenburg

Oeverwallaan 141, 2498 BW Den Haag

Balletschool Delfgauw

Florijnstraat 1, Delfgauw

banner ooievaarsoas.png

Balletschool Leidschenveen

Vrouw Avenweg 702, Den Haag