DOORLOOP REPETITIE

Op zondag 7 april 2019 zijn de generale repetities (zie schema hieronder). Leerlingen die meedoen aan de LIVE show en/of Snoepjesshow hebben geen generale repetitie!

`Tijdens de generale repetitie oefenen we de gehele voorstelling met alle groepen die aan de desbetreffende voorstelling meedoen. Op deze manier krijgen zowel de leerlingen als de docenten een beeld van hoe de voorstelling eruit komt te zien. Leerlingen weten precies wanneer/waar/hoe ze moeten op- en aflopen en ze oefenen alvast met dansen voor een publiek. Het is daarom erg belangrijk dat iedereen hierbij aanwezig is.

Locatie: Gymzaal De Bras (tegenover hoofdlocatie Balletschool Ypenburg, Oeverwallaan 141).

Verzamelen: we verzamelen een half uur voor start op de parkeerplaats tegenover Oeverwallaan 141 (hoofdlocatie Balletschool Ypenburg). De leerlingen verzamelen bij de kleur vlag die bij de groep hoort (deze is in het lesrooster terug te vinden).

Kleding: trek kleding aan waarin je goed kan dansen en neem je dansschoenen mee! (let op: schrijf overal de naam van de leerling in, zodat het minder snel kwijt raakt).

Vanaf maandag 29 maart gaan wij met alle lessen naar buiten. Het is vanaf dan weer mogelijk om een proefles te doen. Klik hier voor het buiten lesrooster.

© 2020 - YDL Dance Studios (info@balletschoolypenburg.nl)

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Vimeo - White Circle

Balletschool Ypenburg

Oeverwallaan 141, 2498 BW Den Haag

Balletschool Delfgauw

Florijnstraat 1, Delfgauw

banner ooievaarsoas.png

Balletschool Leidschenveen

Vrouw Avenweg 702, Den Haag