DANSFILM

Hier vindt u alle informatie wat betreft het filmen van de dansfilm in de maand juni!

Alle dansen van de voorstelling waren zo goed als af en toen moesten we onze deuren tijdelijk sluiten. Al onze leerlingen hebben vanaf november 2019 zo hard geoefend voor alle dansen voor de show dat we het zonde vinden om daar niets mee te doen. Daarom gaan we in de maand juni met alle groepen buiten dansen en de film opnemen!

In de week van 3 t/m 16 juni 2020 filmen we voor de groepen van Ypenburg en Delfgauw op de locatie stichting BuitenLeeft.

In de week van 16 t/m 27 juni 2020 filmen we voor de groenen van Leidschenveen op de Veenweg 196.

In de onderstaande tabel zijn via de links de informatiebrieven per groep te vinden. In deze brieven staat de datum/tijd/locatie en wat de leerlingen voor kleding aan moeten en wat ze in hun haar mogen. Alle brieven zijn ook via de mail verstuurd. Mochten er nog vragen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen!

De leerlingen kunnen thuis alvast oefenen met de dans. Het filmpje van het dansje staat hier of is in de groepsapp verstuurd!

Mocht het weer de dag van dansen/filmen te slecht zijn, gaat het niet door en zullen we het verplaatsen. Houd in geval van slecht weer uw mail en social media (Facebook/Instagram) in de gaten! 

Vanaf maandag 29 maart gaan wij met alle lessen naar buiten. Het is vanaf dan weer mogelijk om een proefles te doen. Klik hier voor het buiten lesrooster.

© 2020 - YDL Dance Studios (info@balletschoolypenburg.nl)

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Vimeo - White Circle

Balletschool Ypenburg

Oeverwallaan 141, 2498 BW Den Haag

Balletschool Delfgauw

Florijnstraat 1, Delfgauw

banner ooievaarsoas.png

Balletschool Leidschenveen

Vrouw Avenweg 702, Den Haag