DANSEN VOOR HET GOEDE DOEL

ZONDAG 10 NOVEMBER 2019
Hughes Foundation (klik hier voor meer informatie)
Programma zondag 10 november 2019

12.00-13.00 uur: Scrunchies maken (10 t/m 12 jaar)

Sean Hughes is een oud leerling van de balletschool. Naast dans heeft hij enorm veel passie voor de samenleving wat hem al eens een Haags jeugdlintje opleverde. Inmiddels is Sean 20 jaar en heeft hij zelf de Hughes Foundation opgericht om o.a. kinderen op Curaçao die dat nodig hebben te ondersteunen.

Toen wij dit hoorde wilde we hem graag helpen met geld inzamelen voor de gemeenschapsstichting Fundashon Tuma mi Man in de achterstandswijk Parera.  

Onze leerlingen in Nederland van alle locaties mogen meedansen op zondag 10 november op de locatie in Ypenburg (op de Oeverwallaan 141). Onze leerlingen zullen gaan dansen voor de Hughes Foundation. De opbrengst zal geïnvesteerd worden in danslessen voor de kinderen van Fundashon Tuma mi Man. Balletschool Ypenburg en de Hughes Foundation zijn een mooie aanvulling voor elkaar. Wat is er nou mooier dan kinderen die zich inzetten voor kinderen aan de andere kant van de wereld met dezelfde hobby, namelijk dansen!

 

Wij hebben studenten van het ALBEDA Danscollege (professionele dans (docenten) opleiding) bereid gekregen om de dansworkshops te verzorgen. Zij krijgen daar weer stagepunten voor en zo kan iedere euro die wordt opgehaald gedoneerd worden aan de Hughes Foundation.

Vanaf maandag 29 maart gaan wij met alle lessen naar buiten. Het is vanaf dan weer mogelijk om een proefles te doen. Klik hier voor het buiten lesrooster.

© 2020 - YDL Dance Studios (info@balletschoolypenburg.nl)

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Vimeo - White Circle

Balletschool Ypenburg

Oeverwallaan 141, 2498 BW Den Haag

Balletschool Delfgauw

Florijnstraat 1, Delfgauw

banner ooievaarsoas.png

Balletschool Leidschenveen

Vrouw Avenweg 702, Den Haag