De contributie op 3 manieren worden voldaan:

  • Per maand (wordt vooraf aan de termijn rond de 25e afgeschreven);

  • Per half jaar (wordt in augustus en januari afgeschreven);

  • Per jaar (wordt eind augustus afgeschreven. U krijgt een korting van 5%).

​​

De inschrijfkosten bedragen eenmalig €10,-

 

Speciale uitzonderingen:

  • Heeft u meerdere kinderen, wonend op hetzelfde adres, dan is er een gezinskorting op de jaarcontributie van 10%. Let op! De gezinskorting wordt als volgt berekend: 10 maanden x maandcontributie - 10% korting. De contributie dient voor eind september in één keer te worden betaald.

  • Meerdere lessen per week? U ontvangt 10% korting.. De meerdere lessen contributie wordt als volgt berekend: 10 maanden x maandcontributie - 10% korting. De contributie dient voor eind september in één keer te worden betaald.

  • Ooievaarspas? Bij een geldige ooievaarspas ontvangt u 50% korting. Kinderen van 4 t/m 18 jaar die meedoen aan de actie “Kinderen Doen Mee” ontvangen 100% korting op de contributie. De Ooievaarspas moeten wij per kwartaal door een paslezer doorhalen om uw korting te verlenen. Kopie van uw ooievaarspas is helaas niet geldig! Voor meer informatie klik hier of mail naar administratie@balletschoolypenburg.nl.

 

 

De contributie is alleen mogelijk via automatische incasso. 

Tijdens vakanties (ook eigen vakanties) moet het lesgeld worden doorbetaald. De maanden juli en augustus zijn vrij van contributie.

Restitutie van lesgeld is niet mogelijk.